IMG_3341

Twee Steekjes Los is gesloten maar wel bereikbaar!

WIJ BLIJVEN BEREIKBAAR!

Ja, ook wij staan voor een enorme uitdaging met een lockdown van 5 weken. We gaan ervoor, zetten de schouders eronder en houden goede moed. De winkel is dan wel dicht, Twee Steekjes Los blijft bereikbaar!  Hoewel we geen webshop hebben staat ons assortiment wel op onze website www.tweesteekjeslos.nl en is telefonisch, per e-mail, via WhatsApp, Facebook of Instagram te bestellen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over wolnood, garenschaarste of draadjesdrama.  Even alles duidelijk op een rijtje:

  • Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. Dan zullen wij reageren op berichten en nemen we de telefoon op
  • Bestellingen verwerken wij op de eerstvolgende dinsdag of vrijdag na jouw bestelling. (De feestdagen natuurlijk uitgezonderd.)
  • Wij bezorgen bestellingen in Hattem gratis. Voor bestellingen buiten Hattem rekenen wij € 4,95 verzendkosten, bestellingen boven € 50,00 verzenden wij ook gratis.
  • Wij zijn afhankelijk van onze voorraad in de winkel en van onze leveranciers. Het kan gebeuren dat artikelen niet (gelijk) geleverd kunnen worden.
  • Contactmogelijkheden:

We blijven kijken naar en genieten van de dingen die wél kunnen, zoals breien en haken. Laten we elkaar blijven bemoedigen en inspireren. Samen komen we hier doorheen en kunnen uitzien naar betere tijden.

Houd moed, heb lief! Veel liefs,Roelie en Lisette

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Share on whatsapp